14ος Αγώνας δρόμου Καλαμάτας

14ος αγώνας δρόμου Καλαμάτας14ος Αγώνας δρόμου Καλαμάτας / Γενικά.

Ο σύλλογος δρομέων υγείας Μεσσηνίας διοργανώνει και φέτος στην Καλαμάτα ένα δρομικό αθλητικό event. Ο 14ος αγώνας δρόμου Καλαμάτας αποτελεί έναν ιδιαίτερο ανοιξιάτικο αγώνα συνολικής απόστασης 10 χιλιομέτρων, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 26/04/2013 στην όμορφη Καλαμάτα. Ταυτόχρονα θα διεξαχθούν παράλληλοι αγώνες δυναμικού βαδίσματος 10 χιλιομέτρων, ενώ οι μικροί σε ηλικία αθλητές θα συναγωνιστούν σε απόσταση 2 χιλιομέτρων.

14ος Αγώνας δρόμου Καλαμάτας / Η διαδρομή.

Ο αγώνας δρόμου Καλαμάτας έχει νέα διαδρομή η οποία είναι επίπεδη και γρήγορη προσφέροντας τη δυνατότητα στους δρομείς που το τρέξιμο αποτελεί αγωνιστικό χόμπι, για προσωπικό ρεκόρ στην απόσταση των 10 χιλιομέτρων. Πιο συγκεκριμένα, ξεκινώντας από το κέντρο της πόλης η διαδρομή είναι ελαφρώς κατηφορική για τα πρώτα 2 χιλιόμετρα περνώντας μέσα από το πάρκο του ΟΣΕ και καταλήγοντας στην παραλία για 3 χιλιόμετρα επίπεδης διαδρομής δίπλα στη θάλασσα. Στο τέλος της παραλιακής στο ξενοδοχείο ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ οι δρομείς στρίβουν και επαναλαμβάνουν την διαδρομή προς τα πίσω.

14ος Αγώνας δρόμου Καλαμάτας / Πληροφορίες.

Ο ανοιξιάτικος καιρός και η απογευματινή ώρα του αγώνα αναμένεται να δώσουν ένα ιδιαίτερο χρώμα στη διοργάνωση και να προετοιμάσουν πολλούς από τους συμμετέχοντες για τον ημιμαραθώνιο της Αθήνας ακριβώς μία εβδομάδα μετά στις 4 Μαΐου. Οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει και θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 24 Απριλίου. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του αγώνα εδώ.

Πέραν του αγώνα η Καλαμάτα είναι ένας πολύ όμορφος τουριστικός προορισμούς και αν ο καιρός το επιτρέψει θα έχετε την ευκαιρία μαζί με τον αγώνα να απολαύσετε και τα πρώτα σας μπάνια για φέτος. Τέλος, μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας τα ποδήλατα σας , θα εκπλαγείτε από τον νέο ποδηλατόδρομο που εκτείνεται σε όλο το μήκος της διαδρομής του αγώνα και προσφέρεται για πολύ όμορφες βόλτες δίπλα στη θάλασσα.

Τι περιμένετε λοιπόν;