Παγκόσμιο κύπελλο ποδηλασίας ερασιτεχνών στη Σκύρο

cerenomy

Παγκόσμιο κύπελλο ποδηλασίας ερασιτεχνών στη Σκύρο.

Η Σκύρος μας υποδέχεται το τριήμερο 22-24 Μαΐου για να κάνουμε αγωνιστική ποδηλασία σε ένα set προκριματικών αγώνων για το Παγκόσμιο κύπελλο ερασιτεχνών που θα διεξαχθεί 3-6 Σεπτεμβρίου στο Aalborg της Δανίας. Tο παγκόσμιο κύπελλο ερασιτεχνών δίνει την ευκαιρία σε παλιούς αλλά και ερασιτέχνες αθλητές της ποδηλασίας να αναμετρηθούν και να διεκδικήσουν την φανέλα με το ουράνιο τόξο, τα χρώματα που για το άθλημα της ποδηλασίας τα φοράει ο παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ο Δήμος Σκύρου μαζί με την παραγωγό εταιρεία Sports Tours Hellas μας καλωσορίζουν λοιπόν να συμμετέχουμε στα προκριματικά του Παγκόσμιου κυπέλλου. Μέσω της επίσημης σελίδας μαθαίνουμε όλα όσα χρειάζονται για τους αγώνες, τις διαδρομές, τους κανονισμούς αλλά και προσφορές για διαμονή στη Σκύρο.

Παγκόσμιο κύπελλο ποδηλασίας ερασιτεχνών στη Σκύρο / Εγγραφή – Λεπτομέρειες αγώνα.

Να αναφέρουμε πώς υπάρχει δυνατότητα online εγγραφής μέσω του συνδέσμου που θα βρείτε εδώ

Στα του αγώνα τώρα. Αγώνισμα ατομικής χρονομέτρησης μήκους 21 χιλιομέτρων αλλά και αγώνας αντοχής 116 χιλιομέτρων συνθέτουν το ανταγωνιστικό πάνθεον του τριημέρου. Παράλληλα θα διεξαχθεί και ένας αγώνας experience όπου η συμμετοχή γίνεται για την εμπειρία της συμμετοχής και την χομπίστικη αγάπη για την ποδηλασία. Αναλυτικά χαρακτηριστικά των διαδρομών στους παρακάτω συνδέσμους.

Μία αναλυτική αναζήτηση στο επίσημο site είναι σίγουρο πώς θα λύσει κάθε απορία. Εμείς με την σειρά μας να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο εγχείρημα και μέσα από εδώ και από τα κανάλια επικοινωνίας που διαθέτουμε θα βοηθήσουμε ώστε αυτή η πρωτοβουλία να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Το Παγκόσμιο κύπελλο περνάει από τη Σκύρο.