Το pressyourlimits.gr είναι ιστοσελίδα αθλητικού και διατροφικού περιεχομένου.

Σκοπός

Πίσω από τα κείμενα και τα άρθρα βρίσκεται μία δυναμική ομάδα με σκοπό να μεταφέρει γνώσεις και εμπειρίες που καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα αερόβιων αθλημάτων αντοχής, συνοδευόμενα από την συμπληρωματική γνώση σε διατροφικές ανάγκες, συμβουλές και συνταγές. Η βιβλιοθήκη γνώσης εμπλουτίζεται με προσωπικές εμπειρίες φίλων και αναγνωστών, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να γίνουν αρθογράφοι και να αφηγηθούν σε πρώτο πρόσωπο προπονήσεις, αγώνες, βλέψεις, στόχους και ανησυχίες.

Στόχος

Μέσα από αυτή τη προσπάθεια έχουμε την πρόθεση να καλύψουμε ένα μεγάλο φάσμα γνώσεων και εφαρμογών το οποίο θα χτίζεται καθημερινά με στόχο να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην ελληνική διαδικτυακή κοινότητα. Η προσωπική ματιά και το μη αναπαραγόμενο περιεχόμενο αποτελούν την πυξίδα στον δρόμο που χαράζουμε και ακολουθούμε.

Πολιτική Ποιότητας

Η πολιτική μας εστιάζεται σε τρεις βασικούς άξονες.

  • Γράφουμε για αυτά που γνωρίζουμε διασταυρώνοντας με διαφορετικές πηγές το περιεχόμενο που δημοσιεύουμε.
  • Δεν γράφουμε για αυτά που υποθέτουμε.
  • Κάνουμε έρευνα και δοκιμές για το περιεχόμενο που δημοσιεύουμε (όπου έχει εφαρμογή).

Παράλληλα ευελπιστούμε να διατηρήσουμε την ποικιλία της γνώσης και το περιεχόμενο της πληροφορίας σε υψηλά επίπεδα προκειμένου να καλύψουμε ένα μεγάλο εύρος αναγνωστών από τον απλό χομπίστα ο οποίος ξεκινάει τώρα μία δραστηριότητα, μέχρι τον ολοκληρωμένο ερασιτέχνη αθλητή ο οποίος αναζητεί λεπτομέρειες και εξειδίκευση.

Μέσα από την βιβλιοθήκη γνώσης που όλοι μαζί δημιουργούμε επιθυμούμε να προσδίδουμε προστιθέμενη αξία και να καταλήγουμε σε χρήσιμα και ασφαλή συμπεράσματα.

Μιχάλης και Κωνσταντίνος.